Bohyně v nás

Bohyně v nás

Anotace: Síla ženství...

Milé dámy
Milé slečny
Náš svět zdá se nebezpečný
Jdeme tmou i pustou nocí
Často samy bez pomoci
Jindy slunce jasně září
Jak úplněk v kalendáři
Všechno zdá se na draka
Tak proč si neříct abraka
Okouzlíme pány pohledem
A život berme s nadhledem
Jak jeden text písně říká
Každá žena má v sobě kousek Afrodity
Tak zpívejme takové hity
Jen skutečný muž ocení
To pradávné spojení
Vždyť jen pro krále královny se rodí
A pokrytec ať dál sám si chodí
Ženy vládnou velkou silou
Ne zrovna každému milou
Tak oslavujme Bohyni
Tělo je tou svatyní
Abychom smutně neskončily
A dlouho spokojeně žily
Berme vesmír jaký je
Svá tajemství pak odkryje
Věřte v LÁSKU s velkým L
Moudrost ať je váš přítel
Ani věky ženoucí se dál a dál
Nepopřou že k tanci stvořen byl sál
Tak tancujme a radujme se
Jako malé víly v lese
Pak všechny chmury překonáme
A naše DUŠE otevřou své oči dokořán
Autor Moorwet, 06.01.2019
Přečteno 481x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, ZILA78, Amonasr, clarysa, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

03.03.2019 20:54:38 | Kapka

Krásné.. Díky.. :-)

07.01.2019 09:07:32 | clarysa

Velice děkuji. :-)

07.01.2019 09:08:14 | Moorwet

Dokonalé! :-)

06.01.2019 22:58:27 | TheresiaDuranGoethe

Děkuji moc. :-)

06.01.2019 23:06:06 | Moorwet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí