Měsíc

Měsíc

Anotace: ...

Na obloze vidím měsíc,
když si k tobě ulehám;
svítí večer do ložnic,
nic víc už teď nehledám.

Hvězdy jsou tvým polštářem,
a já nyní peřinou;
milovat se celou noc,
než se chtíče rozplynou.
Autor Robert Thomas, 26.02.2007
Přečteno 396x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básně jsou krásné, milé a přitom krátké...

18.04.2007 16:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí