Moje, naše, jeho, její

Moje, naše, jeho, její

Anotace: Æ

.
Je víc míst které bych chtěl projít
než je nervových buněk
v těle mojí milé

Je méně bakterií
než je trestů vypsaných na naše hlavy
Stále tu žijí
Žijí davy

Je mi známo prostředí konců
v linii nekonečna
Přinesl lilii
byla to jeho slečna

Lásko
Máme jen současnost
jako ti tisíc let před námi
a ti tisíc let po nás
Máme dost
a každý z nás stoná

Život jak zašeptání
nasloucháš zlehka a bubínky prasknou
v setmělém moři
můj děda bafá z dýmky
plodová voda se tvoří

Sežraní vesmírem
a hvězdy mnoho lidí nejí
mluvit se nesmí jen
Svoboda
Moje ne
Ani její
.
.
Autor Now, 17.01.2019
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Amonasr, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten název určující, zajímavý. Ta předposlední je originální. Potleskávám.

17.01.2019 16:30:24 | šerý

Děkuji.

20.01.2019 15:36:29 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí