Chuť ticha

Chuť ticha

Anotace: Vykopávka ze 2.4.2014

Zlato je zamčené
Ukryté v truhlici
Perly jsou vrženy
Chrochtají čuníci

Pohledy chladivé
Tříští se o sebe
Oči jak jezera
Hledící na nebe

Hlubiny hltají
Plní si břicho
Tlukotem srdcí
Tak chutná ticho

Kapičku vína
Slíbám ti ze rtů
V slzu ji proměním
Potáhnu k čertu

Tunelem chtění
Na samý konec
Tam kde nic není
Už ani chodec

Kde ze dvou stává
se jenom jeden
Peklo je prázdné
a pokryté ledem
Autor Ahimsa, 30.01.2019
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vida, jaké poklady se dají "vykopat". Moc pěkné - obsahem i formou. Ráda dávám ST.

23.04.2019 22:54:32 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí