Jsi

Jsi

Jsi
mrazivá královna,
co spaluje mi tělo
vroucím dechem.

Jsi
žhavá láva,
co vlila se mi do žil.

Zmrznu touhou
líbat tvé svůdně tělo,
je mi,jako kdybych nežil.

Jsi anděl
s ďábelskou duší.
Nastražíš na mě past
v podobě vlastních,
bujných vnad.

Pryč je svědomí,
ztrácím vědomí,
už ti podléhám!
Autor sluníčko sedmitečné, 30.01.2019
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: deEste, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí