Znamení hamby

Znamení hamby

Znamení hanby
kat vypálil mi do kůže.
Nikdo se neptá,
nikdo za nic nemůže.

Jen já
a moje vinny,
co z prvu sváděly
jak ďábel v rouše Evině.
Byly tak čisté, nevinné
Teď zdobí mě navždy
černá lilie.

To je daň za lásku,
vteřinu rozkoše,
nikdo se na nic neptá,
nikdo za nic nemůže.

Modlím se
k Bohu,tiše.
Jsem duše hříšná
v bílé tóře.
Autor sluníčko sedmitečné, 01.02.2019
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duše hříšné prý mají v nebi zlatá křídla a ty nehříšné je mají bílá .

06.03.2019 14:09:15 | Jan Urban

To Vám říci nedokážu,uvidím až se dostanu do nebe, jestli se tam dostanu..... .

13.08.2019 11:52:20 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí