Čas medzi nami

Čas medzi nami

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

Ten čas je medzi nami.
Tam, hľa, pod jedlami
doteraz tam stojí.

Ja nie raz, tisíckrát
šepkal som: mám ťa rád.
Do ihličia v chvoji.

Popichané ústa
slovko nevypustia.
Čo bolo to bolo.

Prišla si tam len raz.
Odišla si skoro.
Veľmi skoro.


Anna Vodičková
Autor annav, 02.02.2019
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí