Krásně voníš

Krásně voníš

Anotace: ✒-----

 

Miluji Tvou neznalost

všeobecných znalostí

a rozdávačnou euforii z banalit.

Nikdy jsi nepostoupila

do ligy dospělých faulů

a nenápadně tak kráčíš

neustlanou dobou.

Jsi mé tábořiště

a příští ráno.

Jsi mé utišení

když obléhám sám sebe 

v beznaději.

Autor Yry, 03.02.2019
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Mt. Blanc, Amonasr, zdenka, Dreamy, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně ,, voní" Tvá báseň.

15.05.2020 22:01:49 | Jaruška

Pěkné verše. Prožíváš a vnímáš. I o tom jsou verše. Líbí se mi.

03.02.2019 19:34:07 | šerý

Díky:-)

05.02.2019 11:16:39 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí