Prokletá

Prokletá

Její tvář
připomínala mi anděla.
Tělo měla svůdné víc,
než mladá gazela.
Duše,
ta byla prokletá!

Chodila světem
přes sto let
a pořád byla
jako květ.

Uměla svádět,
uměla líbat,
klín měla
pro každého dokořán,
kdo chtěl,
ten vstoupil
do pekelných bran.

Kdy přestane být zatracena,
a promění se v bílou holubici,
až najde se jeden z lidí,
co udělí jí odpuštění.

Tak smaže se její vinna
konečně odletí
do nebes,
už na ní dlouho čekám.
Tolik jí miluji!
Autor sluníčko sedmitečné, 05.02.2019
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí