Vzpomínka smířených

Vzpomínka smířených

Anotace: -

 

Vzpomínka smířených

 

Mé písně touhy poutí konečných

se proměňují v trpkou hodinu,

co kdesi stále tíží svůj ostych,

jenž hledá krásu ticha ve stínu.

 

Jen záře hvězdy noci bezedné

si něhu nese krutou náručí,

když květina mi v srdci uvadne,

již nová slzou duše vypučí.

 

Já trýzeň tobě dával samotou

i lásku hledal vůlí upjatou –

kometou zrozen kdesi zapadal.

 

Již dávno osud zavřel dostavník

i labyrintu dávný otazník;

mně přesto život sonet jara dal.

 

Autor ARNOKULT, 18.02.2019
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Tvbm, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí