Není to snadné

Není to snadné

Anotace: V ten den, to bylo jako sen, kdy poznal jsem tu pravou z milionu žen.

Není zrovna lehký úkol,
napsat ti, co k tobě cítím.
K tomu neexistuje protokol,
celý nervózní, když tě vidím.

Mohu se ti to ale pokusit napsat,
v autě, když s tebou sedím,
své pocity se ti pokusím předat,
říci ti to do očí se však bojím.

Nevím, co by se stalo,
jak bys potom reagovala,
až by se ve světle ukázalo,
že jsi se mou múzou stala.

Copak by se dělo pak,
kdy odmítla bys srdce mé.
Ta představa mi zvedá tlak,
došla by síla na cestě strmé.

Možná jen o ničem plkám,
když já nevím, jak jinak to napsat.
Promiň, jak pořád koukám,
k tobě blíž se jen snažím dostat.

Už jsem ani nemyslel,
že bych to ještě zažil.
Když jsem tě znovu viděl,
celý jsem se rozzářil.

Celé mé tělo zalilo teplo,
já netušil, co se to děje.
Srdce mi rychleji bilo,
píšu řádky beznaděje.
Autor lonelyJ0HN, 18.02.2019
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, SamuelLeumas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí