POJĎ TANČIT

POJĎ TANČIT

Anotace: ...Mr. A.J. ...

Chtěla bych tak vrátit čas,
mrzí mě, že to tak rychle skončilo.
Je tu ještě nějaká šance,
že si znovu zatančíme?.

Byla to láska na první pohled,
tak proč to nevyšlo?!

Nechci se smířit s tím, že je konec
a nikdy toho nepřestanu litovat.
Doufám, že jednou nastane chvíle,
kdy si opět zatančíme.

Pamatuješ?. – řekl jsi mi „Pojď tančit“, a pak jsme protančili celou noc.
A s ranním svítáním, se vše rozplynulo.

Slyšíš?. – pojď tančit.
Autor PIPSQUEAK, 19.02.2019
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Špáďa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí moc...

19.02.2019 22:08:35 | Kapka

Děkuji...*;)

20.02.2019 22:16:48 | PIPSQUEAK

Slyším, kde ale ,Pipi, hrají?
V nenávratnu? Anebo v ráji?

19.02.2019 16:45:29 | Špáďa

Kdo ví?. To se teprve uvidí...*:/ *:)
Děkuji. *;)

20.02.2019 22:16:12 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí