Pocity

Pocity

Anotace: Tak to prostě je, láska můj směr určuje.

Nevím, jak říci ti to mám,
už je to doba co tě znám.
Po boku svém tě opět mít,
o tom mohu jenom snít.

Bolest v srdci a šrám na duši,
já zamilovaný byl až po uši.
Těžko se to vyjadřuje slovy,
nezajímají tě drahé kovy.

Jsi krásná, milá, opravdová,
lavička naše tajemství skrývá.
Místo, kde řekl jsem, že tě miluji.

Uběhlo mnoho let a já vím,
že za tebe se vždy postavím.
Život můj, místo, kde tě potřebuji.
Autor lonelyJ0HN, 19.02.2019
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí