… chvíle

… chvíle

Anotace: ... opět mně nejbližší poezie a opět v tirádovém rýmu ... 25.12.2017 Příjemnou četbu přeji, milí přátelé. Váš Jean-Paul




Chvíle dny mé měří,

ty, v kteréžto má touha stále věří,

ty, kdy dívka se Ti s láskou svěří,

tím charakter Tvůj tak záhy změří.

 

Chvíle, jež život Ti do žil vsají,

smysl bytí tím Ti dají,

chvíle, kteréžto něhou hrají,

to vše ony dobře znají.




Autor Jean-Paul Simon, 21.02.2019
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí