Dlouho jsme se neviděli

Dlouho jsme se neviděli

Anotace: Deník 44 - List

.
Snad je již lépe na té věčné pouti
Šaty z látek smutku nepadnou ti
a srdce tepe
Žalářů pro svobodu mysli je tolik
kolik myslí jest
Hvězdy které vyšly uschované v pěst
měj

Promiň mé mlčení
Nejsem stavitel chrámu
ani chatrčí na chvíli
Hlavu mám proto abych plakal jako člověk
slovo k obejmutí
Co necháme přijíti k sobě
jednou nás ovine a odmění
..
V noci se nestřílí
Blíží se rozednění
.
.
Autor Now, 22.02.2019
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Jort, šerý, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale střílí, a jak..

24.02.2019 02:46:23 | milík

...k obejmutí......skutečnému a když to nejde...tak v mysli "ponořené"
do srdce........Ji.

23.02.2019 19:12:25 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí