láska někdy bolí

láska někdy bolí

Anotace: Láska někdy bolí-i láska má druhou stránku a muži dokáží být hulvati

Tahal mě za vlasy
držel pod krkem
proč mi tohle děláš
nejsem tvým otrokem
Jak se mnou zachaziš
nejsem tvým majetkem
proč mé trápení
střídá se s nevděkem
Láska není jen harmonické propojení
je to i bolest z nepochopení
Autor kikin87, 24.02.2019
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí