Krevní skupina

Krevní skupina

Anotace: Pro tebe

 
Jsi moje krevní skupina,
s tebou mé srdce ožívá

Jak mocná síla naplnění,
osudem navždy propojeny

Ty moje dvojče dávných roků,
přišel ten čas, jsme zase spolu

A kdyby jenom na chvíli
se kroky naše spojily,
v mém srdci navždy zůstaneš,
jak pochodeň ho zažehneš

Jdi prosím tiše, tichounce
ať nevyplašíš štěstí své

Raduj se, zpívej, lásku měj,
svůj život nikdy nevzdávej

Až jednou najdeš lásku svoji,
tvé srdce dojde naplnění

Autor vlnka, 25.02.2019
Přečteno 605x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Krahujec, Marten, TJD, Frr, ARNOKULT, Romana Šamanka Ladyloba, Tvbm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí