Sliby?

Sliby?

Anotace: Ani nevim proč to sem dávam...je to blbost

Zapaluješ si další cigaretu,
a já si nalévám víno,
jsou čtyři hodiny ráno
a začíná se rozednívat.
Je to v pořádku,
když chci být
stopa, ztrácející se v čase?
Přeju si, aby bylo vše
jako minulou noc...
Díváš se jako bys byl ve jiném-svém světě
ale já můžu číst tvé myšlenky.
Jak můžeš být tak daleko - pryč,
a lhát mi do očí?...
tak jdu pryč, budeš mi chybět,
budu na tebe pořád myslet,
každou noc - každý den... prostě...

Slib mi, že na mě počkáš...
Protože já si lásku k tobě uchovám,
budu brzy doma...
Slib mi to,
potřebuji vědět, že cítíš totéž co já...
Autor Apollo16, 27.02.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí