vyznání lásky

vyznání lásky

Anotace: Vyznání lásky

Tvé vyznání lásky
dojalo mě k slzám
celý svět v tu chvíli
padl mi až k nohám
Říkala jsem zasloužim si
tak bezmezně milovat
nebude to jen chvilkové
a budu zas chybovat
ale teď už vím
že stojiš za to úsilí
milovana každým dnem
to mi dodává tolik potřebné síly
Autor kikin87, 13.03.2019
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vázaně vystavěná. (To opravdu dobře ovládáš.)

13.03.2019 21:48:27 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí