Koktejl lásky

Koktejl lásky

 

Láska ta mocná čarodějka
Namíchá svoje afrodiziaka
Omámí mysl, by i srdce
Tak nebraň se a napij se

Splyneš s tou krásnou bytostí
Co ukrývá se ve snech tvých
Hledáš ji v noci, za úsvitu
Potkat chceš tu svoji vílu

Rozzáří světlo naděje
Do žil ti lásku naleje
Je tou tvou milou po boku
Tak oddej se bez předsudků

Hýčkej ji hýčkej v naději
Že láska nikdy neskončí
Koktejl do sklenky dolívej
Lásku po kapkách užívej

Udržuj věčný plamínek
Rozfoukej lásky ohýnek
By nerozplynul se tvůj sen
 Koktejlem lásky omámen
 

Autor vlnka, 14.03.2019
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí