Rekapitulace

Rekapitulace

Anotace: ...před další kapitulací

Chci si dát život do pořádku,
než jsem však napsal první řádku,
nadešel čas ulehnout k spánku,
začnu až zítra novou stránku.

Nakreslím svoje vzpomínky,
malé a velké kamínky,
pískovec, mramor, žula.
V který z nich Ty jsi vplula?

Většina se už rozpadá,
sálá z nich zvláštní nálada,
radost a bolest pohromadě,
měl bych se projít po zahradě.

Sem schovám jednu, támhle druhou,
označím si ta místa duhou,
mapu si pošlu do pohádky,
abych ji našel, až přijdeš zpátky.
Autor Vincenc Gade, 18.03.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí