Beltainn

Beltainn

Anotace: Jsi moje čarodějnice ale já tě nedám

Beltainn nás dnes lásko čeká
odletíš na FIlipovi kameny
Valpuržina tě tam čeká
nebo jen pohanské plameny
Já tě ale jen tak nedám
já jsem kouzlem omámen
nevinnou tě lásko shledám
tvůj status je ochráněn
JSi má malá čarodějka
má kouzelná bytost
Ta po které se mi vždy stejská
ta kterou mám pro radost
Autor petrzal, 30.04.2019
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí