Krásný splín

Krásný splín

Anotace: Hledal v mlze ...

Hledal v mlze
širým světem
v každé knize
v každé větě

hledal ji
i po setmění
s naději
že osud změní

byla vším
však jen ji tušil
možná splín
překrásný v duši

dny se vlekly
všech se ptal
čert v předpeklí
se mu smál

ten kdo hledá
vzdušné hrady
tomu leda
hrozí pády

dá se najít
to co není ?
v jinotajích
či ve sněních ?
Autor Petr Čomby Chmel, 30.04.2019
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Kapka, BaZiNgA, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí