Májové objetí

Májové objetí

Anotace: Dvě pod májí? Pod třešní?

Ten den dnešní
je čas lásky,
kdy pod rozkvetlou třešní
zanikaj' hlásky.

V tom příjemném tichu,
kdy slunce nám svítí,
motýlci v břichu
hledají kvítí.

Tak si tam lítají
a vědí, že tys jediná,
co stojí tu pod májí
a já ráda ji objímám.
Autor Diktátor., 01.05.2019
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, vlnka, Iva Husárková, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí