Den volna

Den volna

Anotace: Společně volno, výlet a plány . . .

Dnes chtěl bych ti dát
hezký den za to že jsi
den o něco krásnější
protože tebe mám rád
To vlasně chci každý den
bys byla šťastnější
veselá o něco silnější
bys žila svůj sen
Tak krásné ráno
polibek a pohlazení
nových nadějí narození
a o zábavu postaráno
Autor petrzal, 06.05.2019
Přečteno 200x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí