Prozření

Prozření

Láska je věc, která trvá vždy jen chvíli. Bez ohledu na stres a na tvou píli. Přijde ti to jako věčnost. Po měsíci testuješ její věrnost. V hlavě se mi honí myšlenky, každá je jiná. Venku padají deště kapky a ty víš, že je to idea lakomá. Jako všechno na tomhle světě jsem povrchní. Brouzdám si tu po netě, hrotíš jenom postavu, jídelníček dietní. Láska má být krásná, ale nic netrvá věčně. Moje hlava malátná narazila vážně tvrdě...
Autor Koubic, 08.05.2019
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Johnny 96
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí