Teď jsi tady

Teď jsi tady

Anotace: :)

Procitáš z blouznění

jsi trochu zmámená

po nočním mazlení

hladím Tvá ramena.

 

Líbám Tě na šíji

lehce se tetelíš

z Tebe se napiji

pozdvihám svoji číš.

 

Nektarem rozkoše

notně jsem roztoužen

v pohybu roztočen

do Tebe naklíčen.

 

A pak Tě hladím

po hebkém těle

ještě Tě svádím

tak neotřele.

 

..a kdyš se tulíš

pod moje křídla

mou vášeň tlumíš

aby sis zdřímla.

 

A já se dívám

na Tvoje vnady

o Tobě snívám

a teď jsi tady.

Autor Ďábel sám, 12.05.2019
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Marten, J.Karasová, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není jiný okamžik než teď...

12.05.2019 13:38:56 | Marten

Fajn...

12.05.2019 11:24:06 | Kapka

:)

12.05.2019 12:41:37 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí