definice lásky

definice lásky

Anotace: Definice lásky

Definuj mi lásku
a její city
z které bývam zmatená
mám různorodé pocity
o lásce se pějí ódy
některé už vyšly z módy
já chci slyšet slůvko jediné
láska to slůvko zamilované
chci se cítit tebou spoutaná
v hlavě tě mít
radovat se z polibků objetí
s tebou spokojená být
Autor kikin87, 14.05.2019
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí