Kostky ledu

Kostky ledu

Anotace: ***kdos tu byl a teď není***

***

Kostky ledu na zchlazení

naší chtivé vášně

nelapit se v sítě snění

dny ať plynou klidně

 

Slzy rosy na zjemnění

naší vlastní touhy

naleznem se uvnitř nazí

nejsi přelud pouhý?

 

Kapky deště na zranění

láska někdy bolí

kdos tu byl, teď však není

oči plné soli

***

 

Autor Šípková Růženka, 17.05.2019
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí