Začátek

Začátek

Anotace: Každý den je nová šance

Každý sen je rukopis tvých iluzí
z kuchyně kde rád bych tiše spal

Vyčerpat lednici přání neohrozí
rád moc bych se s tebou smál

Den prostírá plátno nové jen pro paletu tvou
nekaž si dojem včerejší hořkostí

Myšlenky nemají rozum, jenom řvou
s pocitem křivdy, někdy se zlostí.

Den taky teprve startuje z připravené pozice
nemá nic společného se svým starším příbuzným

Já miluju tě velice
Jsi příběh o kterém si sním
Autor petrzal, 18.05.2019
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda, poslední dva řádečky, zdá se mi Tvou báseň poněkud zvetšily...:-D*

18.05.2019 12:45:03 | Frr

...také sním...

18.05.2019 09:32:58 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí