Vyznání

Vyznání

Anotace: co bych si přála

Až vyschnou slzy v očích mých
až ústa přestanou se smutkem chvět
chtěla bych lásko za tebou jet
Jet jako kdysi kdykoliv, kamkoliv
jet se svou láskou za tebou
Slyšet zase rychlých kol hukot
a svého srdce tlukot
Chvět se a těšit na tvé dlouhé políbení
na tvůj radostný a milý hlas
být v tvém náručí šťastná zas
nikdo mi tě nesmí brát
Vím co mi budeš chtít říct
Neměla jsi nikdy odejít
Mám tě rád
Autor sandra46, 19.05.2019
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Marten, Iva Husárková, Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí