Mlčíš

Mlčíš

Mám tě ráda

A zase jsem vykřikla..
Do všech zdí..
Oken, dveří..postelí..

A zas ten hlas
přehlušil,
Tvůj poslední dobou nový styl...
mlčení ..
Autor Liduška, 21.05.2019
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, BaZiNgA, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí