zřekni se

zřekni se

Anotace: Zřekni se

Zřekni se lásky
jestli to dokážeš
zřekni se duše
které nepřikážeš
aby byla jako řeka
kterou velký pramen protéká
co je rozbouřený a hluboko jest
silný vždy zítra i dnes
stejně jako cit co je krásný
přesto bolestný a k srdci vzdálený
v útrobách našich těl
žhnouci a mávivý
Autor kikin87, 21.05.2019
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: vlnka, mirecek, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásky se nezříkej
jen rychle utíkej
za ní (nebo taky před ní,
podle nátury) :-)

21.05.2019 23:18:46 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí