Tajomstvo

Tajomstvo

Anotace: ...

Možno to nevyznie dobre,
ale moja povaha sa už nezmení,
takže ma budeš musieť milovať preto aký som teraz.
Možno sa mi to ťažko povie
no klamať ti do očí neznesiem ani raz.

Každú noc žijeme v ružovom sne,
pocit lásky v každom z nás vrie.
Vidíme svet taký aký je,
pozriem sa na teba a výhľad mi tvoja krása zakryje.
Nemusíme sa zaťažovať problémami, pretože viem že to je zbytočné,
je to zbytočne zmätočné.

To čo je medzi nami je našim tajomstvom,
je to niečo čo ostatný nazývajú klamstvom
a možno aj je,
alebo nie?

Temná stránka našich životov, žijeme spolu,
žiadne zlé myšlienky o tom druhom, spolu sadáme k stolu.
Je šťastie sedieť pri tebe a smiať sa,
pri tebe niet čoho báť sa,
máme sa radi preto aký sme,
každý deň v inom sne.

Je možno neskoro, ti to povedať,
ale ľudia tam vonku ma veľmi nemajú radi,
tvrdia o mne že som človek čo každému život skazí.
Ak je to pravda, ak ma miluješ, máš mnou pokazený život,
ale stále mám na pamäti čo vravievaš „ak máš problém tak ho vyhoď “.

Spomínam na miesto kde sme sa stretli,
moment keď sme spoločne jahody jedli.
Bola možno chyba všímať si okolie a nie teba,
bola to veľká chyba myslieť občas len na seba.

Viem že to čo je medzi nami je viac ako celý svet,
je to naše tajomstvo ktoré sa od nás odvíja , my sme jeho stred.
Tanečný parket ty a ja,
tak ako my ani hviezdy nežiaria.

Nemôžem povedať ani jedno krivé slovo, ani jednu krivú vetu,
všetko okolo nás sa vracia naspäť k letu.
Rozkvitnutá ruža a tvoj úsmev sú najkrajšie veci aké som kedy videl,
šťastie že ťa mám stále pri sebe, a nie na prídel.

Je to úžasné takto dýchať,
je úžasné s tebou snívať,
je to naše tajomstvo ktorého sa nikto nedotkne,
niečo o čo sa nikto cudzí nepotkne.

To najhoršie však je,
že ľudia v tvojom okolí ma nemajú príliš v láske a väčšina ma neznesie.
To najlepšie je že vďaka tebe ma to neťaží,
tvoja láska my do konca môjho života ako liek vystačí.

Ostaň tu a nechoď preč pretože ťa ľúbim,
deň čo deň len po tebe túžim.
Je pravda že občas to nedám najavo,
že občas sa schovávam vzadu na ľavo.
Dávaš mi nádej ktorú som dlho strácal,
doniesla si svetlo do môjho života, za ktoré som kedysi veľké dlhy splácal.

Občas pozerám na teba ako sladko spíš,
rozmýšľam či aj o mne sníš.
Často krát sa zahľadím do tvojich očí,
sú také nádherné ako iskričky v ohni.
Tvoje meno mi stále v ušiach zvončí,
pocity ktoré teraz prežívam boli pre mňa kedysi neznáme pojmy.

Je to nádherné to čo sme vybudovali,
je to ako keby sme to vyčarovali,
je to naše tajomstvo, náš poklad,
nášho šťastia veľký podklad.
Autor SamuelLeumas, 22.05.2019
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...."každý den v jiném snu"...:-D*

22.05.2019 02:25:19 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí