Po ránu zpěv

Po ránu zpěv

Anotace: Po ránu zpěv je předzvěstí interních pocitů které ten den přijdou

Na stromech slova, po ránu zpívají
ptáčci k nim ze rtů na pomoc letí
Společně z výšky na svět se dívají
vzpiklenci tajní, prokletí

Na nás teď také ódu pějí
pletou si co lze a co se nehodí
Opatrnosti brzdy chybějí
může to mít i výhody.

Každý sám ve své mlhovině
hledáme se navzájem
sněním o své druhé polovině
již zcela jsem ted omámen

Má polovina světa duše i těla
jsi ty beruško milovaná
Snad jsem to cos chtělas
iluze ze snu malovaná
Autor petrzal, 22.05.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí