Ranní loučení

Ranní loučení

Anotace: Vstávám a loučím se při odchodu, něžně a s láskou když ještě spíš

Bezbranný a nahý, jak vyslovené tajemství
v náruči tvé, hledám své hájemství
Ztracen jsem a mysl v okovech
cestuji po těle tvém, krásných ostrovech
Ty oddychuješ hlasitě, mořský to vánek
jsem něžný, bych nenarušil sladký spánek.
Tak přiletí po větru chmýří odkvetlé cypřiše
to je můj polibek, co hřeje tě na břiše
Jak vlny rozbité o pláž zašumí
řeknu Lásko Pa, do ouška co mi rozumí.
Autor petrzal, 23.05.2019
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí