Polibek života

Polibek života

Anotace: předposlední do mé sbírky L'amour

Pojď se mnou k prameni
křišťálové vody
ve špíně této doby
jsme oba z jiné sféry
tam vládne dosud
světlo místo zlata
tam nemění se čas,
který nás spojuje
i rozděluje
tady a teď
ti dávám svoji lásku
a přijmu tvou,
za niž se modlím
ke všem bohům světa
a zaplatíme,
bude-li to třeba,
daň z polibku
prvního
či posledního -
prý zemřít polibkem
je privilejí
vyvolenců osudu
my jimi nejsme snad
my chceme pouze žít
a milovat
s pokorou před věčností
a souznít hudbou
tlukotu svých srdcí
zapsáni
v knize zázraků
Autor Dolma, 24.05.2019
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí