Dar od Boha

Dar od Boha

Anotace: Jsi smysl a cíl a dar z nebes a i když myšlenkám černým nelze uniknout, věřím že jsou to jen takové pomíjivé záležitosti

Tisíc a jedna myšlenka hlavou mi protéká
mozek se zahřívá a hlava roztéká
Jediný bod pro harmonii mám v duši
jediný pro které mi srdce buší

V tom bodě mám oporu ten bod mám rád
vše co můžu bych do něho chtěl dát
Středobod vesmíru který dává směr
výraznější tón mi nikdy v uších nezazněl

Ten bod má tvář i jméno a děkuji za něj Bohu
Bohdano děkuji že být s tebou mohu
Usměrní mě správným směrem každý tvůj pohled
nutně potřebuji nad sebou mít dohled

I když někdy připadá mi že vzdor snaze jsem zbytečný a překážím
věřím že to tak není a ode dna se odrážím
Za to bych i tobě pohodu chtěl dát
protože Beruško, jen tebe mám rád.
Autor petrzal, 28.05.2019
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí