Vezmu tě do dlaní

Vezmu tě do dlaní

Anotace: Vezmu tě do dlaní ...

Vezmu tě do dlaní
abych tě hřál
život máš na hraní
tak splíny spal

světýlka z vitráží
jsou v očích dam
když cudnost neváží
už jediný gram

vezmu tě do dlaní
k milostným hrám
tvoje rty k líbání
z tužeb už znám

ruměncem na tváři
k srdci jsem zván
tvou rtěnku v diáři
já dodneška mám

vezmu ji do dlaní
však kdo by se ptal
řeknu vám bez lhaní
už není to dál ...
Autor Petr Čomby Chmel, 06.06.2019
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Šíleně smutná princezna, šerý, Marten, Now, Neegoista88, Descardea, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jede. Dík.

06.06.2019 22:00:49 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí