Ve jménu lásky

Ve jménu lásky

Anotace: V roklině pod skálou zjevení, údolí rozšklebené napětím, otevřené spojením.. Jeleni obtěžkáni vábením.. Vrhají se do hloubi země.

Obejmul kolem ramen,
teplou ruku vsunul pod košili,
než řekl své poslední Amen,
aby mrtví znovu již neožili.
Navedl do tichého pokoje,
sám, jak Bůh, pak zjevil se ve dveřích,
chtěl tohle i to, on chtěl oboje,
kde ležela dívka v otěžích.
V želízkách z lásky přimknutá k posteli,
jejíž prameny z čistého citu,
ona Tě miluje, příteli,
důkaz zůstal v tom cizím bytu,
kde dala ti to nejlepší ze sebe
a tys jí to své taky dal,
kde jste se chytli a letěli do nebe,
pak se pustili a šli dál.
Autor Turmalina, 19.03.2005
Přečteno 1005x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí