Šťastně a spolu

Šťastně a spolu

Nejsem šlechtic v šatu zlatém
teď typický jsem starým šatem
Přesto jsem na brány štěstí zaklepal
a div jsem tam důlek nevystál
I jiní na ni také tlukou
mě však štěstí vtáhlo teplou rukou
Vtáhlo mě do tvého náručí
já přesto říkám že to nestačí
Že nechci štěstí jen si brát
ale radost mám když můžu také dát
Někdy však štěstí je z pocitu Něco mít
někdy zas z toho jen tak žít
Hmotné statky, hojnost a dary
jindy zas jen sny co se potají zdály
Podívej lásko na hvězdy na nebi
píší osud a nás dva velebí
Dávají smysl domovu snů - tajemným výšinám
a milostné dopisy odtud píší nám
Zažili jsme už lásky zločiny
vrcholy štěstí i hlubiny
A všude tam, na poušti i na moři
naše jitro je poutník co k nám hovoří
Přes všechnu tu radost i všechen žal
nezahořkli jsme a jdeme dál
Na cestu voní nám květ a ódy pějí ptáci
o lásce co jde s námi a co se nevytrácí
Autor petrzal, 12.06.2019
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Neegoista88, J.Karasová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí