Zdroj

Zdroj

Anotace: :(

Z čeho jsi tak zlomená
vítr škemrá o hlazení
duše ranou zkolena
všechno krásné ve zlo mění.
Roztroušené bolesti
jednou v čase se pak slijí
ústrky a divné lsti
do duše pak hřeby bijí.
Uvolni se, nebuď zlá
slunce vyjde nad obzorem
láska není plodem zla
jako Bůh je hlavním zdrojem.

 

 

Autor Ďábel sám, 23.06.2019
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Romana Šamanka Ladyloba, šerý, yarek, vlnka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí