čas letních nezbedností

čas letních nezbedností

Anotace: konečně***

máš  oči  modré  jako  květy  chrp

po  noci  nevinného  snění

  palčivé  slunce

ještě  poránu mžourá

a  bledožlutě  zívá

  louky  na  lačný  žaludek

srkají  příděl  rosy...

přes  den  se  ale  rozpustíme 

v  okru  výhně

tvůj  pot  zavoní

srnkami  co  se rády mazlí

s kapradím

a

 ty  si  zas  nebudeš  vědět  rady

se  svými  rozkvetlými  ńadry...

odvedu  si  Tě  do  zátiší

své  skřítkovny

opuštěné  rozjívenými  skřítky

do  boudoiru  z višňové  vůně

kde  čas  usnul  stočen  do  klubíčka

jak  zemdlený  kocour

po  nočních  kocouřích  caprichos...

*

Autor Frr, 04.07.2019
Přečteno 394x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Iva Borecká, Dreamy, Jort, piťura, Kapka, šerý, Marten, jondys, vlnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je krásná Frráčku...:)

06.07.2019 18:27:54 | Dreamy

Ve skřítkovině se mohou stávat věci, panečku. *

04.07.2019 20:53:50 | šerý

zvlášť když tam nepiští a nehlomozí skřítkové...:-D*

05.07.2019 00:55:58 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí