Vplétání do snů

Vplétání do snů

Anotace: :)

Vpletla si mi do spánku

Tvůj pár havraních copánků

budou mi tam krásně vlát

nechám si o nich denně zdát.

 

Vpletlo se mi do spánku

Tvé tělo v sexy župánku

ve snu mě to dosti svádí

budem víc než kamarádi.

 

Vpletla si mi do spánku

nohy na vyšším podpatku

Tvá lýtka hladký plyš

dlaní hladím Tě výš.

 

Vpletla si mi do spánku

svá prsa ze dvou korálků

tuhnou s pocitem zimy

mazlím se tu ve snu s nimi.

 

Vpletlo se mi do spánku

Tvá vůně z květů heřmánku

a i když dost hluboce spím

jen o Tobě já sním. 

Autor Ďábel sám, 11.07.2019
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak svět přichází o básníky (1982)...:)

11.07.2019 15:30:29 | JSJ

To bylo něco jiného

„Snad proto že jsi ze zámku,
snad pro ten šampón z heřmánku…“

12.07.2019 07:39:46 | Ďábel sám

ale mně to strašně ty básníky připomnělo...:)
taky to vnímám jako písničku
to Tvoje dílo

12.07.2019 07:53:54 | JSJ

:)

12.07.2019 09:15:40 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí