Souznění

Souznění

Souznění pod bílými květy

okamžik

kdy opouštíme

naše světy

kdy jeden zůstává

a v něm

jen Ty

a já...

Souznění na plátně

bělostném

když Tvé vlasy

se vlní rosou

a ústa Tvá mě objímají

jarní loukou

posečenou kosou...

Souznění dlaní

blízkých dálek

na procházkách -

a v blankytu

nad hlavami

slovo -

LÁSKA...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 03.08.2019
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Jeněcovevzduchukrásného, vlnka, J.Karasová, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí