Tak blízko, tak daleko

Tak blízko, tak daleko

Anotace: do mé nové sbírky Kořeny života, navazující částečně na sbírku L´amour

Tak blízko k tvému srdci
tak daleko na tvé srdce,
říkají milující,
vzdáleni sobě
v prostoru a čase,
z nichž jeden lásku hledá
a druhý nenachází,
kteří se míjejí
jako dvě vlasatice
každá na vlastní dráze,
i když se dávno znají
podle svého světla
a krouží kolem sebe
v mlčení utajené touhy –
nakonec její tichou gravitací
se obě cesty protnou
v zářivém třesku velké lásky
dvě srdce vybuchnou
se silou supernovy
a celý vesmír
zahřmí: Aleluja!
Autor Dolma, 12.08.2019
Přečteno 324x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí