Blázen

Blázen

Anotace: Zamilovaní neuvažují racionálně, jsou jako malé děti. Narozdíl od vypočítavců - umějí však být šťastni.

Jako úplněk světlo ve tvém zraku,
magické a opojné je znamení.
Jako smích vlnek horské říčky za soumraku,
tvůj hlas působí hypnotické vlnění.

Omámen bloumám ve tvé moci,
od tebe k tobě sem a tam.
Radostně jako duch o půlnoci,
oddaný jen svým zásadám.

Jako had na kameni hřeje se ve slunce zraku,
já vnímám tvou energii kterou uvolníš.
Vzdávám se rád a bez nátlaku,
s náladou lehce frivolní.

Blahoslaveni kdož chudi duchem jsou,
a já jsem toho plný
Šťastni kdo spolu s láskou jdou
v břiše mýotýli vrní.
Autor petrzal, 09.09.2019
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tou předmluvou máš recht...;-)

09.09.2019 17:45:53 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí