Maminka

Maminka

Anotace: O každé mamince, aby měly vždy ten krásný úsměv na tváři.

Vydáme ji každý den,

Od mala je nám oporou,

Pro holky je to velký sen,

Stát se dobrou maminkou.

 

Vaří, pere, uklízí,

Je to ona kdo se stará,

Sama se nám nabízí,

Že je šťastná když je s námi,

My ji máme také rádi.

 

Pomáhá na s úkolama,

Rozesměje při smutku,

Je mi líto všech těch dětí,

Které přišli o matku.

 

Děkuji i svojí máme, 

že se můžu spolehnout,

Že v každé těžké chvíli hlavně,

Budu mít s kým usednout.

 

A tak teď tu mluvím za všechny,

Kteří mají také matky,

Děkujeme za vše hezké,

Přejeme vám spousty Lásky. 

Autor Martina Janková, 12.09.2019
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Petr27, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maminky jsou nejdražší co v životě máme :)

01.09.2020 20:45:20 | Petr27

Ano, souhlasím. Společně s tatínkem. Jsou to nejcennější, co nám může život dát.

01.09.2020 20:49:58 | Martina Janková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí