Otázky

Otázky

Anotace: ..a pak přišly otázky..věčné otázky které napadají snad každého muže...ze života

Kdo schoval se ti pod víčka,
kdo s tebou v noci usíná?
Je to princ anebo anděl,
je to strýc anebo přítel?

Kdo zná tvoje tajná přání,
kdo ví, co v hlavě se ti prohání?
Kdo šeptá ti do srdce slova,
kdo zná tě víc než u vás doma?
Kde sedáváš si,
na slunci či v stínu radši?

Co nosíš, jaké šaty,
jsou chladné nebo teplé asi?

Co ráda děláš,
když hladí ti vlasy,
na co myslíš,
když vidíš slunce mořem hasit?

Proč zavřeš oči,
když cítíš jeho vůni,
proč tvůj úsměv změkne v hezkou tůni?
Proč nevíš jestli miluješ ho asi,
když na něj myslíš
a ptáš se, co dělá asi?"
Autor Diablek, 02.03.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí