Z lásky

Z lásky

Anotace: ...pro tebe.................šňůru perel, co nikdo neměl, šperk z touhy, procházku po nebi, malý a pouhý a beze všech "kdyby"

Prosím, už netancuj,
neposloucháš mé srdce,
chvěje se ret tvůj,
kdy se vrátíš domů?
prosím, udělej to pro mne...
nazývám tě jménem,
hladím vlasy jemné,
díváš se tak něžně...
voda kolem proudí
a čas je tak pomalý,
jakoby věčnost -
- ta tě soudí
a můj život nejde vrátit zpátky,
prosím, už netancuj,
tvé srdce vstoupilo do mého,
můj osud je tak vratký,
miluji tě - prostě takového...
Autor Verena, 02.03.2007
Přečteno 736x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí